SQUARE BARREL SAUNA LUX 230xØ204

Cena: 3 900,00 
Finance option

Sauny QUBE BARREL sú nový model pre rok 2024. Prvé modely sa začali vyrábať na jeseň. Masívna sauna QUBE BARREL 230 je najväčšou saunou tohto typu v našej ponuke. Ponúka veľkolepý vnútorný priestor pre saunovanie až pre 4 osoby. Exteriérová sauna bude vyzerať skvele na terase, či záhrade.  Ideálny čas na vytvorenie vlastného wellness u Vás doma. Ponúkame rôzne druhy terasových a záhradných sáun, ktoré splnia očakávania každého záujemcu. Na výber je možnosť vybaviť saunu presklenou prednou a polo presklenou zadnou stenou,

Všetky naše sauny vyrábame aj z dreva s THERMO úpravou, čím sauna získa okrem krajšieho tmavšieho odtieňa aj zvýšenú odolnosť voči vlhkosti a škodcom. Drevo je vďaka thermo úprave trvácnejšie a stabilnejšie.

Do sauny odporúčame saunovú pec o výkone 9kW, alebo pec na tuhé palivo. V možnostiach nižšie si môžete pec objednať za zvýhodnenú cenu, alebo nám jednoducho zatelefonujte a radi Vás oboznámime s ponukou saunových pecí a ďalšieho saunového príslušenstva.

Sauna sa dodáva v demonte a je pripravená na zostavenie svojpomocne. Montáž zvládnu dvaja zručnejší ľudia urobiť za jeden deň. Pokiaľ sa rozhodnete pre montáž našou spoločnosťou, radi Vám prídeme Vašu novú saunu nainštalovať.

Dodacia doba je do 8 týždňov od potvrdenej objednávky.

 

Montáž

Doprava a Vykládka

Presklenie Sauny

Drevo v úprave THERMO

Saunová piecka

Náter sauny jedným náterom (exterier)

Popis

 

Rozmery:  2,30 x 2,04 m
Priemer sauny: Ø 2,04 m
Celková výška: 2,24 m (merané od zeme vrátane podstavca)
Hrúbka steny: Konštrukcia z masívneho Severského smreku o hrúbke 44mm, možné v úprave dreva Thermo.

Predná a zadná stena je o hrúbke 28mm

Strecha: Asfaltový šindel, ktorý je súčasť balenia
Dodatočné informácie: Súčasťou balenia sú celosklenené dvere, saunové lavice a ochrana piecky, vetrací otvor s mriežkou, montážny material a návod na montáž.

 

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “SQUARE BARREL SAUNA LUX 230xØ204”

Možno by sa Vám páčilo…